Sluiting kolencentrale: tijd voor een feestje

De stekker gaat eruit!
Op zaterdag 1 juli sluit de oude Uniper kolencentrale op de Maasvlakte en dat gaan we vieren! Kom mee en ga op de foto met de kolencentrale en zijn laatste rookpluimen, zing mee met het kolenexit-lied, en onderstreep de oproep tot snelle sluiting van de twee andere kolencentrales (die samen fors meer CO2 uitstoten dan deze oude). Aansluitend ben je zeer welkom voor een gezellige picknick en een korte kolencentrale-sightseeing-tour.

We zullen dit moment niet ongemerkt voorbij laten gaan! Vrienden, familie en bekenden zijn zeer welkom, je kan dit mooie moment promoten via www.facebook.com/events/237201703436881.

Geef je op
Je kan meerijden naar de Maasvlakte, we vertrekken op 1 juli om 10.45 uur vanaf metro Coolhaven. Afhankelijk of je meedoet met de picknick ben je 13.15 uur of 15.00 uur terug. Opgeven gaat via: https://goo.gl/forms/rzTLrsYUbLHi9LbC3.

Repetitie kolenexit-lied bij Dakakkers
Maandagavond 19 juni zullen we het speciale kolenexit-lied alvast oefenen. Om de sluiting extra feestelijk te maken zullen we namelijk samen met het Klimaatkoor zingen, en dat moet wel goed klinken natuurlijk…

De repetitie is maandag, vanaf 19:30u, bij de Dakakkers. Dat is op het dak van het Schieblock, Schiekade 189, niet ver van Rotterdam CS. Op de avond krijg je ook gelijk meer informatie over de plannen voor 1 juli. Laat even weten of je er bij bent via het Facebook-event www.facebook.com/events/1348002228617209 of door een mailtje terug te sturen.